ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند مشارکت همگانی است.
331436.mp3
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند مشارکت همگانی است.

دکتر فاطمه شیرزاد دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع کثیری از خانواده های شهدای منطقه دو تهران، جامعه ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانواده های شهدای سلامت این دانشگاه که در هشتم مهرماه 1402 در سالن همایش های رازی به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی عنوان کرد: در جنگ هشتساله دفاع مقدس برای اولینبار در طول تاریخ کشور در جنگی نابرابر حتی وجبی از خاک کشور از سرزمین جدا نشد و بعد از آن شهداء برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اعم مدافعین امنیت و مدافعین سلامت در مقابل تهدیدات دشمن ایستادگی کردند.
دکتر شیرزاد با بیان اینکه شهادت اوج تکامل انسان و بالاترین درجه سعادت برای انسانهای عاشق خداوند است عنوان کرد: شهادت نقطه اتصال عاشق به معشوق است. شهادت همنشینی انسان زمینی با خالق کل هستی است. شهادت تلاش برای جاودانه ماندن است.
وی با اشاره به اینکه جهاد فیسبیلالله بزرگراه شهادت است گفت: شهدای ما در این بزرگراه حرکت کردند و به هدف نهایی و غایی خود رسیدند. توفیق حرکت در این بزرگراه نصیب هر شخصی نمیشود تا به درجه شهادت و ایثارگری برسد. لذا فقط انسانهای عاشق و وارسته به این درجه میرسند و انصافاً خدمت به این خانوادهها که درد و مشقات زیادی تحمل کردهاند خدمتی ارزشمند است.
دکتر شیرزاد گفت: دفاع مقدس امتداد فرهنگ عاشورا و کربلاست. باید بکوشیم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به مردم بسپاریم. اگر مردم به صورت عملی مشارکت کنند، فرهنگ ایثار و شهادت ترویج خواهد شد.
دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی ایران با تأکید بر نقش مردمسالاری در فرهنگ ایثار اجتماعی و جهاد و شهادتاند تصریح کرد: شهدا و ایثارگران از ابتدا در ایجاد و تأسیس نظام جمهوری اسلامی حضور و نقش داشتند و به انقلاب اسلامی رنگ و روح پیروزی دادند. شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان در ۸ سال دفاع مقدس حضور داشتند و رنج و مشقت آن را تحمل کردند. طعم شیرین پیروزی مقابل دشمن را چشیدند و کاملاً این انقلاب را میشناسند.
: