Iran University of Medical Sciences

برگزاری برنامه آموزشی-زیارتی شمیم ولایت1 مشهد مقدس ویژه کارکنان محترم شاهد و ایثارگر دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۸ |
یا امام رضا
حتما قرار ما هست یادتان ،
همان شب که زدم دل به نامتان ،
مشهد ، حرم ، ورودی باب الجواد ،
آقا ، عجیب دلم گرفته برایتان....
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) به اطلاع می­رساند "دوره آموزشی شمیم ولایت1" در مشهد مقدس ویژه کارکنان ایثارگر خواهر و برادر با امتیاز 12 ساعت آموزش ضمن خدمت برگزار می­گردد، خواهشمند است در خصوص ثبت نام به رابطین ایثارگر واحد خود مراجعه نمایید.

نکات قابل توجه:

-زمان ثبت نام از تاریخ 97/09/18 الی 97/09/27 است .
-زمان برگزاری از عصر روز سه شنبه مورخ 97/11/30 الی شنبه مورخ 97/12/04 می­باشد.با توجه به ظرفیت محدود اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام خود را قطعی نمایند (در صورت بالا بودن تعداد افراد ثبت نامی قرعه کشی صورت خواهد گرفت.)
  • مبلغ ثبت نام برای هر نفر از کارکنان ایثارگر جهت اسکان (هتل آپارتمان)، تغذیه و قطار (چهار تخته ) یک میلیون ریال (1000000ریال) می باشد این مبلغ جهت تائید ثبت نام می باشد و در فرایند اردو هزینه خواهد شد.
  • به دلیل آموزشی بودن برنامه حضور نفرات شرکت کننده در برنامه های آموزشی به جهت دریافت امتیاز ضروری است و در صورت عدم حضور افراد ساعت آموزشی به وی تعلق نخواهد گرفت.
  • امکان ثبت نام جهت افراد همراه با اخذ هزینه کامل امکان پذیر می­باشد.
  •  لطفا موقع ثبت نام کدملی، نام پدر و تاریخ تولد دقیق خود را ارائه فرمائید.
  • جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 86702176 سرکار خانم مافی تماس حاصل نمائید.

شمیم ولایت1

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 337 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر