فراخوان شرکت در فعالیت علمی-پژوهشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۳ |

قابل توجه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی ایران که علاقه مند به فعالیت های علمی-پژوهشی هستند!
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با همکاری ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه از دانشجویان شاهد و ایثارگر که علاقمند به فعالیت در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی می باشند، برای مشارکت در پیشبرد اهداف و انجام فعالیت های علمی-پژوهشی در این زمینه  دعوت به ­همکاری می­ کند.
شایان ذکر است، دانشجویان گرامی، با همکاری در هر یک از کارگروه های بسته های تحول آموزش، از امتیازات پژوهشی، گواهی شرکت وهدیه نقدی نیز برخوردار خواهند شد.
دانشجویان علاقه مند می­توانند پایان نامه های خود را نیز در قالب این بسته ها به انجام برسانند و از خدمات مشاوره ای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در این زمینه بهره مند گردند.
برای مطالعه ی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اینجا را کلیک کنید.
جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر حداکثر تا تاریخ 1397/05/31 به دفتر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه مراجعه نمایید و یا با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
آدرس : بزرگراه شهیدهمت(غرب به شرق)-جنب بیمارستان میلاد-دانشگاه علوم پزشکی ایران-دانشکده پیراپزشکی-دفتر ستاد شاهد و امور ایثارگران.
تلفن تماس:  88622681  - 88622595

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 483 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر